Tilaa journalisti tekemään juttu!

Maailmassa on paljon asioita, joista pitäisi kirjoittaa. Maailmassa on paljon juttuja, jotka ansaitsisivat tulla keskustelun aiheiksi. Syystä tai toisesta ne jäävät mediassa käsittelemättä. Rapportin aiherahoitetun journalismin malli antaa sinulle mahdollisuuden tuoda toimittaja haluamasi aiheen äärelle.

Rapportin malli on yksinkertainen ja reilu. Sinulla on aihe, josta haluaisit yleisöjen tietävän enemmän, mutta syystä tai toisesta sitä ei käsitellä mediassa. Täytä toimeksianto Rapportin sivuilla ja Rapportin toimittaja tarttuu aiheeseen. Kuitenkin niin, että hän käsittelee sitä journalistisesti, ei vain toimeksiantajan intressien välittäjänä. Sinä määrität aiheen - toimittaja tekee loput!

Kun juttu julkaistaan, sen yhteydessä kerrotaan läpinäkyvästi toimeksiannon sisältö ja toimeksiantaja.

Aiherahoitetut jutut

Mitä kulttuurityöläisten palkka kertoo alan arvostuksesta?

Akavan erityisalat tilasi artikkelin kulttuurialojen palkkatilanteesta.

Lue lisää!

Tämä kirja on varoitus – murhaajien motiiveista löytyy piirteitä, jotka kaikkien olisi hyvä tunnistaa

Into kustannus tilasi artikkelin Äitimme oli sarjamurhaaja -teoksesta ja sen käsittelemistä yhteiskunnallisista haasteista.

Lue lisää!

Geenitutkimus mullistaa vauhdilla koirien jalostusta — tulevaisuuden mäyräkoira ei ehkä näytä samalta kuin nyt

Suomen Kennelliitto tilasi kolmen artikkelin sarjan rotukoirien terveydestä Suomessa.

Lue lisää!

Voit julkaista rahoittamasi jutun omassa lehdessäsi ja verkkosivuillasi. Voit myös jakaa sitä sosiaalisessa mediassa. Halutessasi voit ostaa jutulle myös laajemmat julkaisuoikeudet. Lisäksi tarjoamme aina käyttöösi Rapportin oman julkaisualustan rapport.fi, jossa kaikki sisällöt julkaistaan ilman mainoksia. Siellä on aiherahoitettujen juttujen rinnalla Rapport-journalistien tekemiä muita juttuja kiinnostavista aiheista. Takaamme jutulle maksumuurittoman näkyvyyden alustalla vähintään vuoden ajaksi.

Laadukkaampaa journalismia.

Ammattitaitoiset toimittajat asialla

Rapport-journalistit ovat ovat tarkkaan valittuja ammattikirjoittajia. Jokaisella heistä on vähintään kahden vuoden kokemus kirjoittavana toimittajana tai alan koulutus. He julkaisevat aktiivisesti juttuja eri medioissa ja kaikki ovat myös sitoutuneet noudattamaan Rapportin journalistisia kriteerejä.

Rapport valitsee toimittajan juttuusi aihepiirin ja toimittajan asiantuntemuksen perusteella. Kaikki sisällöt julkaistaan toimittajan omalla nimellä. Näin voit luottaa siihen, että he tekevät joka kerta korkealaatuista ja riippumatonta journalismia.

Näkyvyyttä somessa

Kuten ehkä tiedät, sosiaalisen median algoritmit hinnoittelevat näkyvyyden ostamisen sisällön kiinnostavuuden perusteella. Siksi Rapportin aiherahoitettu juttu on todennäköisesti halvin tapa saada näkyvyyttä asiallesi. Ei - itse asiassa uskomme, että se on kymmeniä kertoja halvempi kuin muut tavat. Katso itse.

150 €

käytetty summa

45 000

näyttökerrat

4500

klikkaukset artikkeliin

0,03 €

klikkauksen keskihinta

Arvio perustuu viimeksi tehtyihin kampanjoihin. Jokaisen kampanjan tulos on erilainen.

Ota yhteyttä!

Haluatko kuulla lisää tai keskustella jutustasi kanssamme ennen ostopäätöstä? Olemme täällä sinua varten!